چگونه جلوی هدر رفتن باتری گوشی تلفن همراه خود را بگیریم

همه با جمله معروف دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است مواجه می*شوند و شما نیز تمام روز احساس می*کنید چیزی کم دارید.......

هیچ احساسی بدتر از تمام شدن شارژ موبایل در وسط روز نیست، زمانی که کلی کار با گوشی خود دارید و افراد مختلفی قرار است با شما تماس بگیرند، اما همه با جمله معروف "دستگاه مشترک مورد نظرخاموش است" مواجه می*شوند و شما نیز تمام روز احساس می*کنید چیزی کم دارید.

اما برای برطرف کردن این مشکل نیز راه*حل*هایی وجود دارد و شما با کمی توجه می*توانید عمر باتری گوشی تلفن همراه خود را طولانی تر کنید .

روش اول: قابلیت*ها و تنظیمات

گوشی*های امروزی تعداد زیادی قابلیت دارند که تمام آنها باتری مصرف می*کنند، در نتیجه اگر به هر کدام از آنها نیاز نداشتید می*توانید خاموششان کنید. برخی گوشی*ها راه*های مختلفی برای جلوگیری از هدر رفتن باتری در اختیار کاربر قرار می*دهند، مثلا گوشی را در حالت آماده باش یا Stand by قرار می*دهد و یا زمانی که از برخی قابلیت*ها استفاده نمی*کنید، آنها را خاموش می*کند.
شما معمولا می*توانید تمام این تنظیمات را در منو "Settings " یا "Tools " تغییر دهید. تمام قابلیت*های جدیدی که به گوشی*ها افزوده می*شود، باتری مصرف می*کنند و با این که کیفیت باتری*ها بهتر شده ، اما همچنان آنقدر خوب نیستند که بتوانند انرژی را برای مدت زمان طولانی در خود نگهدارند.

اگر از بلوتوث*تان استفاده نمی*کنید، آن را خاموش کنید
یکی از معروف*ترین برنامه*های باتری خور، بلوتوث است که اغلب بدون دلیل روشن می*ماند. بلوتوث یک استاندارد رادیویی است که می*توان به وسیله آن دیتاها و اطلاعات را نقل و انتقال داد، اما برای این کار، باتری زیادی مصرف می*کند. اگر از هدست*های بلوتوث استفاده نمی*کنید، بعد از نقل و انتقال فایل*هایتان به گوشی دیگرفراموش نکنید آن را خاموش کنید.

نور صفحه نمایش*تان را کم کنید

قابلیت دیگری که خیلی باید حواستان به آن باشد، نور صفحه نمایش*تان است. برخی گوشی*ها به صورت اتوماتیک نور صفحه نمایش را متناسب با نور محیط تغییر می*دهند، اما اغلب گوشی*ها چنین قابلیتی ندارند. اغلب گوشی*ها به صورت پیش*فرض روی روشن*ترین حالت صفحه نمایش تنظیم شده*اند و شما می*توانید با مراجعه به منوی تنظیمات، نور آن را کمتر کنید.

معمولا برای دیدن صفحه نمایش و خواندن آن نیاز ندارید نور آن خیلی زیاد باشد، در نتیجه هرچه میزان آن را کمتر کنید، انرژی کمتری از دست می*دهید. برخی گوشی*ها گزینه*ای نیز در اختیارتان قرار می*دهند که می*توانید تنظیم کنید صفحه نمایش*تان تا چه مدت زمانی روشن بماند. کمتر کردن این مدت نیز در کمتر هدر رفتن باتری*تان کمک می*کند.

از عکس*های متحرک و زنگ با صدای بلند استفاده نکنید

محافظ*های صفحه نمایش و عکس*های پس*زمینه متحرک ممکن است زیبا و هیجان*انگیز به نظر برسند، اما باتری زیادی مصرف می*کنند؛. پس برای مصرف کمتر باتری بهتر است از این عکس*ها استفاده نکنید. زنگ با صدای بلند و ویبره نیز انرژی زیادی مصرف می*کنند، در نتیجه بهتر است چند پروفایل با صداهای مختلف زنگ و ویبره بسازید تا زمانی که لازم نبود، از پروفایل بدون ویبره و زنگ با صدای نه چندان بلند استفاده کنید.

کمتر از تلفن استفاده کنید

اگر باتری گوشی*تان در حال تمام شدن بود و منتظر تماس خاصی نبودید می*توانید حتی گوشی*تان را خاموش کنید. بازی کردن و یا گوش دادن به موسیقی توسط گوشی کار هیجان*انگیزی و وقت*پرکنی است ولی باتری زیادی هم مصرف می*کنند.

استفاده از شبکه*های 3G، GPRS وWi-Fi

استفاده از شبکه*های 3G، GPRS و Wi-Fi در ایران به خاطر در دسترس نبودن امکانات مخابراتی امکان*پذیر نیست، اما جزو قابلیت*هایی هستند که باتری زیادی مصرف می*کنند. در نتیجه اگر در کشوری بودید که می*توانستید از این قابلیت*ها استفاده کنید، آن را طوری تنظیم کنید که تنها زمانی که به آن احتیاج دارید فعال شود.

روش دوم: قدرت سیگنال

اگر در محلی قرار دارید که گوشی*تان مرتب مجبور می*شود به دنبال سیگنال برای تعیین میزان آنتن*دهی بگردد، بدانید یکی از علل زودتر تمام شدن باتری گوشی*تان نیز همین است. زمانی که در جایی هستید که آنتن*دهی کمتری دارد، گوشی شما باید انرژی بیشتری برای برقراری ارتباط با نزدیک*ترین ایستگاه مخابراتی مصرف کند به خاطر همین مطلب بهتر است به دنبال مکانی در خانه یا محل کارتان بگردید که آنتن*دهی بهتری دارد و گوشی*تان را همان*جا بگذارید. علاوه بر آن زمانی که می*خواهید با کسی تماس بگیرید، ببینید آنتن گوشی*تان بیشتر از 3 خط باشد.

اگر در محلی هستید که اصلا آنتن ندارید، بهتر است گوشی خود را خاموش کنید و وقتی به جایی رسید که آنتن داشتید، گوشی*تان را دوباره روشن کنید.

روش سوم: باتری*تان را بشناسید!

اغلب گوشی*های جدید، باتری*های لیتیومی دارند تا باتری*های نیکلی. در مورد باتری*های نیکلی، قبل از اولین بار استفاده باید گوشی خود را تا 10 ساعت روی شارژ می*گذاشتید تا آماده استفاده می*شد، اما در مورد باتری*های لیتیومی، تنها تا زمانی که اعلام می*کند باتری پر شده است، کافی است.

یکی دیگر از معایب باتری*های نیکلی این است که بعد از مدتی استفاده از باتری و شارژ کردن مجدد آن، باید بگذارید باتری کاملا خالی شود، چون درغیر این صورت باتری زود خراب می*شود، اما این مشکل در مورد باتری*های لیتیومی وجود ندارد.

باتری*های لیتیومی را هر وقت که لازم بود شارژ کنید و لازم نیست صبر کنید تا شارژ آن کاملا تخلیه شود.

باتری را خنک نگهدارید و جلوی آفتاب نگذارید

باتری*های لیتیومی در خود تجهیزات الکتریکی دارند که آنها را در مقابل حرارت زیاد محافظت می*کند، در نتیجه اگر گوشی*تان را شب تا صبح یا در مدت زمان طولانی روی شارژ بگذارید، صدمه*ای به آن وارد نمی*شود. اما با این حال حتی اگر یک باتری لیتیومی را بیش از یک هفته روی شارژ بگذارید، صدمه می*بیند. اگر گوشی*تان را مرتب مقابل نور مستقیم آفتاب و یا نزدیک رادیاتور هم بگذارید، چنین اتفاقی برایش می*افتد.

بعد از دو سال، یک باتری جدید بخرید

یک باتری لیتیومی، معمولا تنها تا 300 الی 500 بار شارژ کردن عمر می*کند، در نتیجه اگر از باتری*تان یکی دو سال استفاده کردید، باید به فکر عوض کردن آن باشید. به شما توصیه نمی*کنیم همراه با گوشی*تان یک باتری اضافه بخرید، چون حتی اگر از باتری لیتیومی استفاده هم نکنید، بعد از این مدت خراب می*شود، در نتیجه هنگام خرید به تاریخ مصرف آن دقت کنید.

استفاده از هر کدام از لوازم و دستگاه*ها، ویژگی*ها و روش*های خاص خود را دارد که با مراجعه به دفترچه راهنما آن می*توانید با آنها آشنا شوید که با روش*های بهینه نگاهداری از لوازم خود آشنا شوید. در این حالت، هم می*توانید از تمام قابلیت*های آن نهایت استفاده را ببرید و هم با نگهداری درست از آن، عمر مصرف دستگاه را زیادتر کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد